Body & Soap's badzoutcollectie voor een unieke badervaring

Body & Soap's badzoutcollectie voor een unieke badervaring

Kleuren en geuren badzout voor een unieke bad-ervaring!"
Waarom zou roze badzout per se een vrouwengeur moeten hebben, terwijl dit ook een mannengeur kan zijn.

Naast de 5 heilzame voordelen van badzout, welke wij bespraken in ons eerder blog over badzout wil ik je toch graag meenemen in de wereld van baden.
 
Ontdek de wereld van baden met de verrassende veelzijdigheid van Body & Soap's badzoutcollectie. Met maar liefst 70 verschillende geuren en alle kleuren van de regenboog, is er voor ieder wat wils. Bij ons zijn de traditionele verwachtingen achtergelaten, want waarom zou roze badzout per se naar rozen moeten ruiken? Of waarom kan groen badzout niet naar appeltjes ruiken in plaats van eucalyptus?


Bij Body & Soap draait alles om individualiteit en keuze. Waarom niet kiezen voor blauw badzout met tonen van lavendel? Of misschien wel een roze tint badzout met een stoere mannengeur voor een unieke draai aan jullie bad-ervaring?

Met onze brede selectie van kleuren en geuren wordt baden een persoonlijke reis vol unieke combinaties. Dus mix en match, experimenteer en geniet van bad-tijd op jouw eigen, unieke manier en laat ons je daarbij een beetje helpen.
____________________________________

Onze Specials Angelina GUCCI Rush Millionair SQ Paris Tommy

 

Veel ontspanning gewenst♥