Algemene voorwaarden

Verkoop overeenkomst

Alle producten in onze WebShop zijn onderhevig aan prijsveranderingen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Op het moment dat een klant op de "Afrekenen" klikt, gaat de klant een koopovereenkomst aan. De klant ontvangt een orderbevestiging na aankoop. De producten worden na betaling verstuurd, mits met bedrijven iets anders is overeengekomen.

Gedeeltelijke bezorging

Wij behouden ons het recht voor om een bestelling in delen te leveren. Indien dit het geval is zullen geen extra verzendkosten in rekening gebracht worden, tenzij dit separaat is overeengekomen.

Retentie

De goederen blijven eigendom van WebShop totdat de betaling(en) is (zijn) voldaan.

Verzendkosten

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief administratie/verzendkosten.

Voor brievenbuspost is afhankelijk van het gewicht € 3,95 of € 4,95
 

U dient zicht er van bewust te zijn dat het risico van versturen via brievenbuspost, zoals vermissing of eventuele beschadigingen aan de gekochte artikelen voor rekening van de koper zijn. Body & Soap is hiervoor niet aansprakelijk te stellen.
Indien u dit risico niet wilt lopen dan dient u uw bestelling via pakketpost te laten verzenden. Vergeet u in dat geval niet bij opmerkingen te zetten dat u ondanks het in de brievenbus past toch via pakketpost wilt versturen. Dan weten wij dat u hiervoor bewust hebt gekozen. In uw winkelwagentje worden de verzendkosten apart vermeld.

De standaard pakketkosten binnen Nederland door Postnl worden als volgt berekend:

 0  -  10 kg  €  6,95

10 -  30 kg  € 13,95

De standaard pakketkosten binnen Nederland door DHL worden als volgt berekend:

 0  -  10 kg  €  4,95 incl. btw

10 -  20 kg   € 9,95 incl. btw

DHL heeft ook een afhaalpunt, dan kost een pakket € 5 incl. btw

U kunt uw pakketje ook afhalen bij een Kialapunt bij u in de buurt, op een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt. De kosten naar België hiervoor zijn € 7,50
Houdt u er rekening mee dat als u een afhaalpunt kiest dat de levering dan gemiddeld 3-5 dagen langer duurt dan bijvoorbeeld bij Postnl.
 

Levering buiten Nederland

Standaardtarief voor België € 13,25 (door GLS of DHL) Levertijd 5-7 dagen

Voor de volgende (EU 1) landen : Duitsland, Luxemburg, Denemarken

S €  11,50

M € 13,95

L € 17,95

Voor landen binnen de EU 2, zoals: Oostenrijk, Frankrijk, Groot-Brittannië

0 - 2 kg €  13,45

2 - 5 kg € 18,65

5 - 10 kg € 22,80

10  - 20 kg € 25,90

20  - 30 kg € 31,10

30 kg - onbeperkt € 34,95

Voor landen binnen de EU 3, zoals: Spanje, Italië, Polen, Hongarije, Tsjechië

0 - 2 kg €  16,60

2 - 5 kg €  20,75

5 - 10 kg € 26,95

10  - 20 kg € 31,10

20  - 30 kg € 40,45

30 kg - onbeperkt € 49,95

Uw pakketje wordt geleverd door GLS of Postnl, en buitenlandse pakketten door GLS of een afhaalpunt van Kiala.

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de product pagina"s. Als er geen informatie beschikbaar is, ontvangt u de producten, na betaling binnen 2-3 werkdagen. Kiest u voor een afhaalpunt dan kan dit 3-7 werkdagen zijn.

Annulering

U hebt het recht om het product terug te sturen binnen 7 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Uitzondering hierin is: badzout, deze maken wij voor de klant op geur/kleur en kaartjes, deze laten wij drukken op verzoek van de klant.
U kunt de overige producten terug te sturen naar:

Body & Soap, De Does 9, 2642 KT te Pijnacker.

Indien de goederen reeds verzonden zijn, zijn de kosten van retournering voor uw rekening. In het geval dat U reeds betaald heeft, zal Body & Soap binnen 21 dagen de betaling terugstorten. Wij brengen U dan wel € 2,50 administratie en orderverwerkingskosten in rekening. De termijn van zeven werkdagen gaat in op de dag waarop U de goederen heeft ontvangen.

Schade
Mocht er artikelen tijdens de transport beschadigd zijn (is alleen van toepassing bij pakketpost), dan willen wij u verzoeken om hier een foto van te maken en deze met de klacht mee te sturen.

Na ontvangst en goedkeuring ontvangt u het bedrag van het beschadigde artikel retour door middel van een tegoedbon. Deze kunt u dan verzilveren bij de eerst volgende bestelling.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 20:00 op ons vaste nummer +31153614024 of bij spoed tussen 09:00 en 20:00 op een van onze mobiele nummers: +31628336446. Bij voorkeur uw vragen per email:[email protected] te stellen (binnen 48 uur antwoord).  

.........................................................................................................................................

Informatie & foto's van onze website/shop

Alle informatie op deze website mag niet worden gebruikt voor handelsdoeleinden e.d.  Op de foto's liggen auteursrechten en mogen niet worden gebruikt door anderen dan Body & Soap. Het eventueel gebruik van onze foto's op website, catalogi e.d. zal worden aangevochten via juridische weg.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

Klachten

Hebt u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail of op nummer +31628336446 (na 15:00). Wij zijn altijd bereid om een passende oplossing te zoeken of met u mee te denken.