Herroepingsrecht

Herroepingsrecht - Retourpagina

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren,
mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.
Het herroepingsrecht geldt niet bij bepaalde producten (bijvoorbeeld badzout & badkaviaar die niet onder de standaard geuren/kleuren vallen)?
“Producten die u via deze categorie van Body & Soap koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt in het opmerkingenveld.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”
Benieuwd naar de uitzonderingen? Deze leest u hier.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,
zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na
aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”