Verzenden & retourneren

De standaard kosten binnen Nederland door Postnl worden als volgt berekend: 
  0  -  10 kg  €  5,95 (€ 4,92 excl. btw)
10  -  30 kg  € 14,95

De standaard pakketkosten binnen Nederland door DHL worden als volgt berekend:
 0  -  10 kg  €  5,75 incl. btw
10 -  20 kg   € 9,95 incl. btw

DHL heeft ook een afhaalpunt, dan kost een pakket € 4,75 incl. btw
 


U kunt uw pakketje ook afhalen bij een Kialapunt bij u in de buurt, op een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt.

De kosten binnen Nederland zijn hiervoor € 3,95 incl. btw, voor België € 7,50 voor Frankrijk € 9,95 en Spanje € 13,95

Houdt u er rekening mee dat als u een afhaalpunt kiest dat de levering dan gemiddeld langer duurt dan bijvoorbeeld bij Postnl.

Voor bestellingen die via brievenbuspost verstuurd kunnen worden rekenen wij administratie/verzendkosten afhankelijk van het gewicht € 3,95 of € 4,95

U dient zicht er van bewust te zijn dat het risico van versturen via brievenbuspost, zoals vermissing of eventuele beschadigingen aan de gekochte artikelen voor rekening van de koper zijn. Body & Soap is hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

Indien u dit risico niet wilt lopen dan dient u uw bestelling via pakketpost te laten verzenden. Vergeet u in dat geval niet bij opmerkingen te zetten dat u ondanks het in de brievenbus past toch via pakketpost wilt versturen. Dan weten wij dat u hiervoor bewust hebt gekozen. In uw winkelwagentje worden de verzendkosten apart vermeld.

Levering buiten Nederland door GLS of DHL

België

€ 12,95

Duitsland

€ 14,95

Frankrijk

€ 15,95

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de product pagina"s. Als er geen informatie beschikbaar is, ontvangt u de producten, na betaling binnen 2 werkdagen (bij Postnl/DHL) en bij afhaalpunt van DHL of Kiala binnen 5 werkdagen, mits voorradig.

U hebt het recht om het product terug te sturen binnen 7 dagen na aankoop. Deze periode start wanneer u de goederen heeft ontvangen. Uiteraard geldt dit niet voor producten die al zijn gebruikt. Gelieve de producten terug te sturen naar:

Body & Soap, De Does 9, 2642 KT te Pijnacker.

Indien de goederen reeds verzonden zijn, zijn de kosten van verzending, retournering en rembours voor uw rekening. In het geval dat u al heeft betaald, zal Body & Soap binnen 21 dagen het bedrag, minus de kosten van verzending, retournering en/of rembours terugstorten. De termijn van zeven werkdagen gaat in op de dag waarop U de goederen heeft ontvangen.

Heeft u nog vragen? Mail ons gerust.