Algemene voorwaarden

Verkoop overeenkomst

Alle producten in onze WebShop zijn onderhevig aan prijsveranderingen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Op het moment dat een klant op de "Afrekenen" klikt, gaat de klant een koopovereenkomst aan. De klant ontvangt een orderbevestiging na aankoop. De producten worden na betaling verstuurd, mits met bedrijven iets anders is overeengekomen.

Gedeeltelijke bezorging

Wij behouden ons het recht voor om een bestelling in delen te leveren. Indien dit het geval is zullen geen extra verzendkosten in rekening gebracht worden, tenzij dit separaat is overeengekomen.

Retentie

De goederen blijven eigendom van WebShop totdat de betaling(en) is (zijn) voldaan.

Verzendkosten

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief administratie/verzendkosten.

Bezorging

Informatie over de beschikbaarheid en leveringstijd van een product kunt u vinden bij de product beschrijving op de product pagina"s. Als er geen informatie beschikbaar is, ontvangt u de producten, na betaling binnen 2-3 werkdagen. Kiest u voor een afhaalpunt dan kan dit 3-7 werkdagen zijn.

Annulering/herroepingsrecht

“Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren,
mits de verzegeling niet verbroken is/of gesealde producten. Bij verbreking van de verzegeling of het openen van gesealde producten is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Uitzonderingen herroepingsrecht:

Het herroepingsrecht geldt niet bij alle producten. Bepaalde producten (bijvoorbeeld badzout & badkaviaar die niet onder de standaard geuren/kleuren vallen).
“Producten die je via deze categorie van Body & Soap koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt in het opmerkingenveld.
Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” 

Veel van onze producten zijn niet geschikt om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne. Om die redenen kunnen producten waarvan de verzegeling is verbroken of gesealde producten die zijn opengemaakt niet worden geretourneerd.

Onze uitzonderingen algemeen

Ons badzout & badkaviaar crème heeft standaard de geur vanille, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar geel heeft standaard de geur citroen, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar goud heeft standaard de geur indian opium, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar grijs heeft standaard de geur pepermunt, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar groen heeft standaard de geur eucalyptus, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar lichtblauw heeft standaard de geur marine (sailor), mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar lichtbruin heeft standaard de geur sandelhout, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar lichtroze heeft standaard de geur roos, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar lila heeft standaard de geur lavendel, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar mintgroen heeft standaard de geur appel, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar olijfgroen heeft standaard de geur bamboo forest, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar oranje heeft standaard de geur sinaasappel, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar oudroze heeft standaard de geur dame, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar roze heeft standaard de geur gucci rush, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar turquoise heeft standaard de geur aqua, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ons badzout & badkaviaar wit heeft standaard de geur viooltjes, mocht je een andere geur willen dan kan dit, maar vervalt het recht op retourneren.

Ook producten die geseald zijn, zoals badparels bruisballen etc. Deze kunnen na openen niet geretourneerd worden. Bij het openen van gesealde producten is het herroepingsrecht dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht je gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen.
Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (bij retourneren van de hele order) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht,
zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.” Vergeet niet om je retour aan te melden via de site.

_________________________

Uitleg retour aanmelden

Binnen je Account-dashboard zie je onder jouw Account informatie de recente order(s) staan.
Om een retour aan te melden ga je naar de betreffende order door op Bekijken te klikken.
Zodra je deze link hebt geopend kan je onder het totaalbedrag de knop 'Artikelen retourneren'
aanklikken en aangeven welke producten je wenst te retourneren.

Graag dan nog even aangeven waarom je de artikelen wilt retourneren.
Je kan eventueel nog een reactie invoeren.

Schade
Mocht er artikelen tijdens de transport beschadigd zijn (is alleen van toepassing bij pakketpost), dan willen wij u verzoeken om hier een foto van te maken en deze met de klacht mee te sturen.

Na ontvangst en goedkeuring ontvangt u het bedrag van het beschadigde artikel retour door middel van een tegoedbon. Deze kunt u dan verzilveren bij de eerst volgende bestelling.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 20:00 op ons vaste nummer +31153614024 of bij spoed tussen 09:00 en 20:00 op een van onze mobiele nummers: +31628336446. Bij voorkeur uw vragen per email:[email protected] te stellen (binnen 48 uur antwoord).  

.........................................................................................................................................

Informatie & foto's van onze website/shop

Alle informatie op deze website mag niet worden gebruikt voor handelsdoeleinden e.d.  Op de foto's liggen auteursrechten en mogen niet worden gebruikt door anderen dan Body & Soap. Het eventueel gebruik van onze foto's op website, catalogi e.d. zal worden aangevochten via juridische weg.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

Klachten

Hebt u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per mail via [email protected] of op nummer +31628336446 (na 15:00). Wij zijn altijd bereid om een passende oplossing te zoeken of met u mee te denken.

Body & Soap is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Controleer of deze webwinkel een lopend lidmaatschap heeft via https://www.webwinkelkeur.nl/ledenlijst/. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.
Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of vergoeden.

Geschillen

Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland.