Walt Disney 101 Dalmatiërs II

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Het vertederende en romantische verhaal van Disney's 17e Clasic 101 Dalmatiërs gaat verder in de hartverwarmende, compleet nieuwe film 101 Dalmatiërs II. Het avontuur van Vlek in Londen. De kleine Vlek voelt zich een beetje verloren tussen al die vlekken en verlangt ernaar zich van de andere puppies te onderscheiden. Hij droomt ervan een "Wonderhond" te worden, net als zijn favoriete televisiester, Superwoef.

Wanneer Vlek per ongeluk van zijn familie gescheiden raakt, grijpt hij zijn kans om zijn held te ontmoeten. Op wonderbaarlijke wijze wordt hij zelfs het maatje van Superwoef! Ondertussen is Cruela kunstliefhebster geworden nadat ze de gevlekte schilderijen van een exentrieke nieuwe kunstenaar heeft ontdekt. Om hem te inspireren ontvoert ze alle andere puppies. Zal Vlek z'n familie kunnen redden en de held van de dag worden?

De adembenemende spanning en de vertederende bokkensprongen van Vlek en Superwoef maken van dit nieuwe avontuur vol romantiek, actie en humor een waanzinnig leuke film voor het hele gezin.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »