Stitch 'The Movie' Disney - Body & Soap

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

We weten allemaal dat Stitch 'Experiment 626' was - maar heb je je ooit afgevraagd wie die andere 625 dan wel waren? Daar kom je nu achter!

STITCH! THE MOVIE volgt opnieuw de grappige, hartverwarmende capriolen van het lieve, problemen veroorzakende buitenaardse wezentje dat op Hawaii is geland en in contact is gekomen met Lilo en haar uitgebreide familie. Stitch, Pliekie en Jumba maken nu allemaal deel uit van het gezin. Maar wat Lilo en Stitch niet weten is dat Jumba zijn eerste 625 buitenaardse experimenten naar de aarde gesmokkeld heeft...en nu wil de kwaadaardige Kapitein Gantoe die buitenaardse wezens terug. Lilo en Stitch moeten zijn verre familie en de experimenten redden!

Bereid je voor op een ontmoeting met de 625 abominabele 'neven', zoals Experiment 221, die op het hele eiland stroomstoringen veroorzaakt, en Experiment 625...die wat luier is dan Stitch, maar wel hele lekkere broodjes maakt! Tijd om plezier te maken op een eiland vol buitenaards avontuur! STITCH! THE MOVIE bewijst nogmaals dat niemand vergeten wordt als het om familie, vrienden en geluk. Een Disney klassieker.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »