Badparels voor een heerlijk ontspannen bad!

  • Geplaatst op
  • Door Larissa82; Désirée Hoppezak-Blommaert
  • Geplaatst in badparel, badparels
Badparels voor een heerlijk ontspannen bad!

Tover je badkamer om tot een spa en geniet van een heerlijk geurend bad.
Wie weet ken jij ze nog wel van de jaren ’90 De vrolijke gekleurde badparels voor een lekker geurend bad.

Wie weet ken jij ze nog wel van de jaren ’90; de vrolijke gekleurde badparels voor een lekker geurend bad. Nog altijd hip én heel fijn in gebruik. Of je nu even helemaal tot rust wilt komen na een drukke dag, je huid diep reinigen en goed verzorgen, of gewoon lekker opwarmen in een lekker geurend bad; het kan allemaal met deze fijne parels voor in bad. Body & Soap heeft een ontzettend groot assortiment pareltjes om uit te kiezen. Met maar liefst 35 verschillende soorten, kun je altijd kiezen voor een kleur badparel die past bij je persoonlijkheid óf hoe jij je wilt voelen na een uitgebreid bad.

Misschien kun jij wel wat extra ontspanning van je spieren gebruiken, waarvoor de metallic paarse parels ideaal zijn. Deze badjuweeltjes zijn gevuld met heerlijk ruikende lavendelolie en ze zijn niet alleen lekker geurend maar ook nog eens kalmerend voor lichaam en geest. Of hou je meer van een fris en fruitig bad? Gebruik dan bijvoorbeeld de koper metallic badparels. Deze zijn gevuld uiteraard ook gevuld met badolie, maar ruiken dan weer naar watermeloen. Natuurlijk zijn badparels fijn voor gebruik in bad, maar ze zijn ook eens prachtig om naar te kijken te kijken. Al die verschillende kleuren, transparante omhulsels of juist metallic, ronde parels of allerlei leuke figuurtjes. Badparels zijn een lust voor het oog!

Wat zijn badparels?

Het is in feite een klein balletje gevuld met een geurende badolie naar eigen smaak en/of behoefte. Het omhulsel van de parel is gemaakt van gelatine, waardoor dit geheel oplost in warm water. En terwijl jij je lekker ontspant in bad, verzorgt de olie uit de parel je huid. Een fijne bijkomstigheid hiervan is dat je na het badderen ook geen bodylotion meer hoeft te gebruiken, aangezien de rijke olie al verzorgend is voor de huid. De parels zijn te koop in tal van verschillende kleuren en geuren, wat het gebruik ervan extra leuk maakt. Wist je dat er zelfs parels zijn in de vorm van grappige figuurtjes zoals schattige lichtroze hartjes of vrolijke gele eendjes? Leuk voor jezelf of als cadeautje voor een ander, maar ook heel leuk voor je kinderen.

Formaat badparel

Ga jij voor ronde parels of juist voor een figuurtje zoals een ster of een grappige groene kikker? Het formaat badparels verschilt per type parel. De ronde variant is ongeveer 2 cm in doorsnede, voor de figuurtjes is het formaat badparel geheel verschillend per soort.

Hoeveel badparels gebruiken?

Dus jij bent er klaar voor om een warm bad te nemen dat ook meteen heerlijk verzorgend is voor je huid? Hoeveel badparels gebruiken is geheel afhankelijk van het soort bad dat je wilt nemen. Ga je voor een voetenbad of gebruik je de parels voor een ligbad? Want ze zijn dus ook heel goed te gebruiken voor een voetenbad. En dat is nog eens handig, want zo kun je ook gebruik maken van de verzorgende werking van de olie uit de parels wanneer je geen ligbad hebt of geen tijd hebt voor een uitgebreid bad.

Hoeveel badparels in bad?

Wij van Body & Soap adviseren je om 2 badparels voor ligbad te gebruiken. Op die manier wordt het water aangevuld met voldoende verzachtende olie uit de parels, wat dan weer extra goed is voor je huid. Voor een voetenbad raden we je echter aan om 1 parel te gebruiken. Dit is ruim voldoende voor de hoeveelheid water in het voetenbad en tevens extra verzorgend voor je voeten. Zo zijn je voeten daarna weer heerlijk zacht. Veel mensen hebben last van eelt onder hun voeten. Het eelt is na een voetenbad met een pareltje erg makkelijk te verwijderen. Zo zacht kunnen je voeten dus zijn….

Badparels voor ligbad

Vul je ligbad met warm water (ca. 36-38°C) en voeg de 2 badparels naar keuze toe. Voel vooraf met je pols of het water warm genoeg aanvoelt, of toch iets te warm en pas het aan indien nodig. Je hoeft niet echt te wachten tot de parels opgelost zijn, maar ik zou zeggen ga lekker vast genieten, want het is tijd voor een heerlijk warm bad. Stap in het water, ontspan je lichaam en geniet van het warme bad. Na het badderen hoef je je alleen maar af te spoelen en is je huid heerlijk zacht door de olie uit de parels.

Badparel voor voetenbad

Heb je geen tijd voor een uitgebreid bad, of heb je geen ligbad? Ook dan kun je alsnog genieten van een ontspannend moment. Voeg een parel toe aan je voetenbad en ervaar de weldaad van voetverzorging. De oliën uit de parels maken je voeten heerlijk zacht, je hele lichaam ontspant zich tijdens een voetenbad, en eelt kan gemakkelijk verwijderd worden. Wat dacht je van een lekker warm voetenbad om vermoeide voeten te verwennen? Of genieten van een voetenbad terwijl jij je lievelingsserie op tv kijkt? Of misschien gebruik je wel een badparel voor voetenbad voorafgaand aan een heel beauty ritueel thuis? Eerst een heerlijk voetenbad en dan verder met de voetverzorging, om af te sluiten met het lakken van je teennagels met een leuk kleurtje.

Badproducten online bestellen

Body & Soap heeft een uitgebreid assortiment parels, in de mooiste kleuren en vormen. Iedere kleur is online te bestellen vanaf 10 stuks. En nu jij precies weet hoeveel badparels in bad moeten, is het online bestellen van de parels ook heel makkelijk. Zo bestel je bijvoorbeeld de grappige figuurtjes per 10 stuks, zodat je maar liefst 5 keer een ligbad kunt nemen met deze parels. Kun je geen keuze maken uit alle geuren en kleuren? Kies dan voor een assorti van 25 ronde parels, of ga juist voor een assorti figuurtjes.

Body & Soap tip

Wil je een bedankje sturen naar iemand? Een cadeaupakket vol heerlijke badproducten samenstellen? Of zoek je een fijn cadeau voor Moederdag of een verjaardag? Denk dan eens aan parels in geschenkverpakking. Een setje parels verpakt in een organza zakje, of een leuk doosje gevuld met 10 parels. Het ideale cadeau voor degene die jij een moment van ontspanning gunt.

Door het grote assortiment en de betaalbare prijzen is Body & Soap uitgegroeid tot dé online shop in badproducten, voor klanten uit heel Nederland en België, maar ook verder in Europa. En uiteraard is niet alleen de prijs belangrijk, maar ook de kwaliteit. Met ruim 15 jaar ervaring is eigenaresse Désirée Hoppezak-Blommaert een ware expert op het gebied van kwalitatieve, fijne badproducten zoals de fijne parels voor in bad. Bekijk snel het grote assortiment en laat je verrassen!

Laatste update: 10-11-2022